Van Büyükşehir Belediyesinden Ercişe 14 Milyonluk Yol Yatırımı

Van Büyükşehir Belediyesi, Ercişte 5 ana caddeyi ve 7 mahallenin yolunu yeniliyor.

Van Büyükşehir Belediyesinden Ercişe 14 Milyonluk Yol Yatırımı
  • 10 Ağustos 2018, Cuma 11:34
Van Büyükşehir Belediyesi, Ercişte 5 ana caddeyi ve 7 mahallenin yolunu yeniliyor.
Yaptığı yol yatırımlarıyla kentin yollarını yenileyip çehresini değiştiren Büyükşehir Belediyesi, kısa bir süre önce ihalesini gerçekleştirdiği Erciş ilçesindeki yol yapım ve sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. İki kısım şeklinde yürütülen çalışmalarda 15,5 kilometrelik ilk etapta ilçe merkezinde bulunan Kışla Caddesi, Yatılı Okul Caddesi, Alkanat Caddesi, Petrol Caddesi ile Çınarlı-Gölağzı yolunda asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Ana caddelerdeki çalışmaların ardından ikinci kısım olan 7 mahalle yolunun asfalt çalışması da başlayacak. Altyapı ve sanat çalışmalarıyla da yenilenen yollar neredeyse sıfırdan inşa edilerek vatandaşların hizmetine sunuluyor.
Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı tarafından yürütülen ve sezon sonuna kadar tamamlanması hedeflenen yaklaşık 43,5 kilometrelik çalışma 14 milyonluk bir yatırımla gerçekleşecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık