Van Büyükşehir Belediyesinden ‘E-Devlet Eğitimi

Van Büyükşehir Belediyesi ile 13 ilçe belediyesi personeline ‘E-Devlet Kapısı eğitimi verildi.

Van Büyükşehir Belediyesinden ‘E-Devlet Eğitimi
  • 28 Ağustos 2018, Salı 10:33
Van Büyükşehir Belediyesi ile 13 ilçe belediyesi personeline ‘E-Devlet Kapısı eğitimi verildi.
Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı koordinasyonunda, Kadın ve Aile Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen eğitim programına, büyükşehir ve ilçe belediyelerinde görevli personeller katıldı. Katılımcılara E-Devlet Kapısı ve belediyelerin E-Devlet Kapısı entegrasyonu ile ilgili bilgi veren TÜRKSAT İdari Uzmanı Elif Aktekin, geçişlerle ilgili süreci hızlandırmayı hedeflediklerini söyledi. Bu eğitimlerle belediyelerin E-Devlet Kapısını daha etkin kullanacağını anlatan Aktekin, şöyle devam etti:
“Van Büyükşehir Belediyesinin organizasyonuyla burada 13 tane ilçe belediyesinin katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdik. E-Devlet Kapısı ve belediyelerin E-Devlet Kapısı entegrasyonu süreçlerini anlattık. Burada E-Devlet Kapısına belediyelerimizin entegrasyonunu hedefledik. Bu sayede vatandaş belediye hizmetlerine ulaşabilecek ve belediye hizmetleriyle ilgili çalışmalarını daha rahat ve güvenli bir şekilde yürütebilecek. Bu anlamda Van Büyükşehir Belediyemizle de yaptığımız bir protokol var, inşallah kısa sürede bunu tamamlamayı planlıyoruz.”

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık