Van Büyükşehir Belediyesinden 16 Engelliyi Tekerlekli Sandalye

Van Büyükşehir Belediyesi, engelli bireylerin sosyal hayata katılımlarını sağlamak amacıyla 16 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye etti.

Van Büyükşehir Belediyesinden 16 Engelliyi Tekerlekli Sandalye
  • 09 Ağustos 2018, Perşembe 14:32
Van Büyükşehir Belediyesi, engelli bireylerin sosyal hayata katılımlarını sağlamak amacıyla 16 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye etti.
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Van Büyükşehir Belediyesi sosyal destek çalışmalarına hız verdi. Kentte dar gelirli birçok aileye çeşitli desteklerde bulunan Sosyal Hizmetler ve Yardımlar Dairesi Başkanlığı, yapılan araştırmalar sonucu tespit edilen dar gelirli 16 vatandaşa da tekerlekli sandalye hediye etti. 6sı çocuk 10u yetişkin olan vatandaşlar, tekerlekli sandalyelerini Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Yardımlar Dairesi Başkanı Erkan Akından teslim aldı.
Tekerlekli sandalyelerini teslim alan vatandaşlar, böyle bir çalışma için Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğluna teşekkür ederek, çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediyesini de tebrik etti. Bayram öncesi yapılan bu hizmetin çok yerinde olduğunu ifade eden vatandaşlar, bayram gezmelerini daha iyi şartlarda yapacaklarını söylediler.
Engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Sosyal Hizmetler ve Yardımlar Dairesi Başkanı Erkan Akın ise, “Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimizden bu yana engelli vatandaşlarımıza birçok konuda yardımda bulunduk. Bugün de tespit ve müracaatları değerlendirilen 16 vatandaşımıza tekerlekli sandalye hediye ettik. Hepsine hayırlı olsun. Ben şimdiden hepsinin bayramını kutluyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık