Van Büyükşehir Belediyesi E-Devlette

Van Büyükşehir Belediyesi, e-Devlet Kapısı üzerinden hizmet vermeye başladı.

Van Büyükşehir Belediyesi E-Devlette
  • 21 Eylül 2018, Cuma 17:17
Van Büyükşehir Belediyesi, e-Devlet Kapısı üzerinden hizmet vermeye başladı.
Van Büyükşehir Belediyesi 35 milyondan fazla kullanıcının yararlandığı e-Devlet kapısı sistemine dahil oldu. Bu sayede vatandaşlar Van Büyükşehir Belediyesine gelmeden e-Devlet Kapısı sistemi üzerinden beyan bilgileri sorgulama, sicil bilgileri sorgulama, tahakkuk bilgileri sorgulama ve tahsilat bilgileri sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilecek. Bugünden itibaren türkiye.gov.tr. üzerinden online hizmet vermeye başladıklarını belirten Bilgi İşlem Daire Başkanı Mehmet Sedat Ünal, “Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Murat Zorluoğlunun talimatlarıyla Van halkına e- Devlet üzerinden hizmet vermeye başladık. Burada halkımız belediye binamıza gelmeden tek tıkla beyan bilgileri, sicil bilgileri, tahakkuk bilgileri ve tahsilat bilgilerini sorgulayabilecek. Ayrıca devam eden e-belediye uygulamalarını da e-devlet kapısına taşımaya devam edeceğiz. Van halkımızın hizmetine sunduğumuz bu uygulamanın hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.
Ayrıca Van Büyükşehir Belediyesi, daha önce yaptığı çalışma ile e-imar ve e-bordro gibi hizmetleri internet üzerinden vermeye başladı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık