Van Büyükşehir Belediyesi Asfalt Çalışmalarına Hız Verdi

Van Büyükşehir Belediyesi, Tuşba ilçesinde bulunan 15 mahalle yolunu asfaltla buluşturuyor.

Van Büyükşehir Belediyesi Asfalt Çalışmalarına Hız Verdi
  • 03 Eylül 2018, Pazartesi 17:04
Van Büyükşehir Belediyesi, Tuşba ilçesinde bulunan 15 mahalle yolunu asfaltla buluşturuyor.
2018 yol yatırımlarını hızlandıran Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı, Tuşba ilçesinde bulunan 15 mahalle grup yolunda asfalt çalışması başlattı. 40,5 kilometresi sıcak asfalt, 27 kilometresi çift katlı sathi kaplama olmak üzere toplam 67.5 kilometrelik yolda yapılan çalışma ile Şahgeldi, Tabanlı, Tevekli, Bardakçı, Çitören, Çakırbey, Sağlamtaş grup yolları ve Özkaynak, Gülsünler, Kasımoğlu, Otluca grup yolları ile Hıdır, Ocaklı, Yemlice, Akçaören grup yolları asfalta kavuşturuluyor.
Çalışmaları yerinde denetleyen Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanı Serdar Tarhan, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Büyükşehir Belediyesinin sezon sonuna kadar sadece Tuşba ilçesinde yaklaşık 85 kilometre yol çalışması gerçekleştireceğini ifade eden Serdar Tarhan, “Valimiz Murat Zorluoğlunun talimatları doğrultusunda 2018 yol yatırımları kapsamında Tuşba ilçemizde 40.5 kilometresi sıcak asfalt olmak üzere yaklaşık 85 kilometre asfalt ve yol yapımı gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık 15 kilometresini kendi işgücümüzle yaptığımız bu çalışmamızı sezon sonuna kadar tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık