Vali Zorluoğlundan Kamu Kurumlarına Ziyaret

Van Valisi Murat Zorluoğlu, kamu kurum ziyaretleri kapsamında Ticaret İl Müdürlüğü ile Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Vali Zorluoğlundan Kamu Kurumlarına Ziyaret
  • 28 Ağustos 2018, Salı 13:52
Van Valisi Murat Zorluoğlu, kamu kurum ziyaretleri kapsamında Ticaret İl Müdürlüğü ile Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünü ziyaret etti.
Vali Zorluoğlu, beraberindeki Vali Yardımcısı İbrahim Civelek ile gerçekleştirdiği ziyarette, ilk olarak Ticaret İl Müdürlüğüne geçerek burada personellerle selamlaştı. Daha sonra İl Müdürü Mehmet Murat Keremoğlu, Vali Zorluoğluna kurumun yapısı, yapılan çalışmalar, personel durumu ve 2018 yılı içinde yapılacakları hakkında bilgilendirme yaptı.
Vali Zorluoğlu, Ticaret İl Müdürlüğünün çok görünür bir kurum olmamasına rağmen çok önemli bir hizmeti yerine getirdiğini söyledi.
Ticaret İl Müdürlüğü sonrası Vali Zorluoğlunun ikinci ziyareti Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğüne oldu. Burada İl Müdürü Nevzat Gün tarafından karşılanan Vali Zorluoğluna slaytlar eşliğinde projeler, yapılan çalışmalar ve planlanan projelerle ilgili sunum yapıldı.
Vali Zorluoğlu, sunumun adından Müdür Güne teşekkür ederek, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından şu anda yürütülen proje ve çalışmalara destek vereceklerini, ayrıca yeni projelerin hazırlanması sonrası değerlendirilerek gereken desteğin de verilebileceğini ifade etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık