Vali Yerlikayadan Başkan Fadıloğluna Veda Ziyareti

İçişleri Bakanlığının son valiler kararnamesi ile İstanbul Valisi olarak atanan Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğluna veda ziyaretinde bulundu.

Vali Yerlikayadan Başkan Fadıloğluna Veda Ziyareti
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 16:22
İçişleri Bakanlığının son valiler kararnamesi ile İstanbul Valisi olarak atanan Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğluna veda ziyaretinde bulundu.
Geçtiğimiz günlerde yayınlanan valiler kararnamesi ile İstanbul valiliğine atanan Ali Yerlikaya veda ziyaretlerine devam ediyor. Vali Ali Yerlikaya, veda ziyaretleri kapsamında Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlunu makamında ziyaret ederek helallik istedi.
Sayın valimizi tebrik ediyorum
Vali Ali Yerlikaya´nın kentimizde görev yaptığı süre içinde önemli hizmetlere imza attığını ve başarılı bir görev dönemi geçirdiğini belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Hizmetler kalıcı, insanlar ise geçicidir. Önemli olan hizmet üretmek, topluma faydalı olmaktır. Sayın Valimiz Ali Yerlikaya kentimizde görev yaptığı süre içinde, önemli hizmetlere imza atmıştır. İnanıyorum ki yeni görev yerinde de başarılı çalışmalara imza atacaktır. Sayın Valimizi tebrik ediyor yeni görevinde üstün başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Birlikte güzel işlere imza attık
Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özgülerin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Vali Ali Yerlikaya da, Gaziantepte görev yaptığı süre boyunca uyum ve işbirliği içinde çalıştıklarını, ilçe yöneticileri ile birlikte çalışmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti. Yerlikaya, Gaziantepteki başarılı çalışma döneminde şansının ve gücünün kaynağının değerli ve başarılı yöneticilerle mesai yapmak olduğunu söyledi. Vali Yerlikaya; “Uyum içerisinde, el birliğiyle Gaziantep için, güzel ve başarılı hizmetler yaptığımızı düşünüyorum. Çalışmalarımıza verdikleri destek ve iş birliği nedeniyle sayın başkan Rıdvan Fadıloğluna ve ekip arkadaşlarına teşekkürü borç biliyor, kendisinden helallik diliyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Vali Yerlikayaya günün anısına hediye takdim ederek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık