Vali Yazıcı Dursunbeyde Yatırımları İnceledi

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı Dursunbeyde yapımı devam eden ve tamamlanan devlet ve belediye yatırımlarını inceledi.

Vali Yazıcı Dursunbeyde Yatırımları İnceledi
  • 04 Ekim 2018, Perşembe 17:29
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı Dursunbeyde yapımı devam eden ve tamamlanan devlet ve belediye yatırımlarını inceledi.
Bugün sabah saatlerinde Dursunbey Anadolu İmam Hatip Lisesinde okuma etkinliği progamına katılan Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, bu etkinliğin ardından ilçede bulunan devlet ve belediye yatırımlarını inceledi. İlk olarak belediyeye ait tamamı ahşap Ada Kahvecisi projesini inceleyen Vali Yazıcı, proje hakkında Başkan Bahçavandan bilgi aldı. DSİnin saz deresinde gerçekleştirdiği Islah çalışmaları sırasında projenin ortasında kalan 3 çınar ağacını kurtarmak amacı ile bu projeyi gündeme getirdiklerini belirten Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Ada Kahvecisinin farklı bir konsept olduğunu söyledi. Projeyi oldukça beğenen Vali Yazıcı, Başkan Bahçavana teşekkür etti. Daha sonra Saz bölgesinde bulunan ve Balıkesir Valiliği Yatırım izleme ve koordinasyon Başkanlığı tarafından yapılan spor tesisini inceleyen Vali Yazıcı tamamlanma aşamasına gelen tesisin bir an önce bitirilmesi talimatını verdi.
Dursunbeyde yapımı tamamlanan Gençlik Merkezini de inceleyen Vali Yazıcı Dursunbey Kaymakamı Emrullah Temizkana bu merkezde spor faaliyetlerinin sıklıkla yapılması ve gençlerin yönlendirilmesi talimatını verdi. İlçedeki incelemelerinin ardından şehit ailelerini ziyaret eden Vali Yazıcı daha sonra ilçeden ayrıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık