Vali Ustaoğlu Ve Muş Protokolünden Tatvan Ziyareti

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu ve Muş Valisi Aziz Yıldırım, Bitlisin Tatvan ilçesini ziyaret etti.

Vali Ustaoğlu Ve Muş Protokolünden Tatvan Ziyareti
  • 19 Temmuz 2018, Perşembe 9:24
Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu ve Muş Valisi Aziz Yıldırım, Bitlisin Tatvan ilçesini ziyaret etti.
Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan tarafından karşılanan Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Muş Valisi Aziz Yıldırım ve yeni göreve başlayan Muş Garnizon Komutanı Albay Atilla Terzioğlu, önceki dönem Muş Garnizon Komutanı Albay Cem Karoğlu, Muş Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ve İl Jandarma Komutan Vekili Albay Turgay Yorulmazdan oluşan heyet, ilçede bazı ziyaretlerde bulundu.
İlçede verilen öğle yemeğinin akabinde ilk olarak Tatvan Kaymakamlığını ziyaret eden heyet, Kaymakam Mehmet Ali Özkanla bir araya geldi. Heyet üyeleri, daha sonra Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya ve 10. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Tamer Ataya ziyaretler gerçekleştirdi.
Yapılan ziyaretlerle ilçedeki programlarını tamamlayan heyet üyeleri, ardından ilçeden ayrıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık