Vali Ustaoğlu, Engelli Narini Evinde Ziyaret Etti

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, 7 yaşındaki engelli Narin Sude Olcayı evinde ziyaret etti.

Vali Ustaoğlu, Engelli Narini Evinde Ziyaret Etti
  • 05 Temmuz 2018, Perşembe 11:41
Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, 7 yaşındaki engelli Narin Sude Olcayı evinde ziyaret etti.
Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, çarşı merkezini ziyaret ettiği esnada 7 yaşındaki engelli Narin Sude Olcayın yakınları ile tanıştı. Doğuştan engelli olan Narin Sudenin tekerlekli sandalyesinin olmadığını, evden dışarı çıkamadığını öğrenen Vali İsmail Ustaoğlu, İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ile Narin Sudeyi evinde ziyaret etti.
Narin Sudeye hediye veren Vali Ustaoğlu, sağlık durumu hakkında ailesinden bilgi alarak tedavisi için elinden gelen desteği vereceğini belirtti. Son yıllarda engelli bireylerin yaşam standartlarını yükseltmeye yönelik çok önemli reformlar gerçekleştiğini ifade eden Ustaoğlu, “Birçok imkandan mahrum bir halde yaşantısına devam etmeye çalışan vatandaşlarımız, bu reformlar sayesinde toplumda daha fazla rol üstlenmeye başladı. Devletimizin bizlere emaneti olan bu vatandaşlarımız, hayatın her safhasında güzel imkanlara kavuştu. Onların yüzünün gülmesi aslında hepimizin yüzünün gülmesi anlamına geliyor. Engelli vatandaşlarımızın her ihtiyacını karşılama noktasında elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Çünkü biz inanıyoruz ki hiçbir vatandaşımızın diğerinden bir farkı yok. Onlar bizlere milletimizin ve devletimizin birer emaneti. Biz de bu anlayışla onlara sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık