Vali Tavlı, Yangın Alanında İncelemelerde Bulundu

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Esenler Mahallesindeki Tarihi Hastanenin yanındaki otluk alanda çıkan yangın alanında incelemelerde bulundu.

Vali Tavlı, Yangın Alanında İncelemelerde Bulundu
  • 27 Ağustos 2018, Pazartesi 14:59
Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Esenler Mahallesindeki Tarihi Hastanenin yanındaki otluk alanda çıkan yangın alanında incelemelerde bulundu.
İl Afet ve Acil Durum Müdürü Levent Yılmazdan bilgi alan Vali Orhan Tavlı, ardından yangın yerine yakın binalarda oturan ve yangından zarar gören vatandaşlarla görüşerek ‘geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Tarihi Hastanenin yanındaki otluk alanda çıkan ve binalara sıçrayan yangına, Boğaz ve Garnizon Komutanlığından 1 su ikmal aracı, Orman Bölge Müdürlüğünden 3 arazöz, 2 su ikmal aracı, 1 pick-up, 1 söndürme helikopteri, İl Emniyet Müdürlüğünden 1 TOMA aracı, Çanakkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünden 7 arazöz, Lapseki Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünden 1 arazöz, Kepez Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünden 1 arazözle müdahale edildi.
Yangın anında yangın yerine yakın binalarda yaşayan vatandaşların tahliye edilmesi için İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce gerekli tüm tedbirler alındı.
2 binanın çatısının tamamen yandığı, 3ü ağır, 2si az olmak üzere 5 evin hasarlı olduğu ve eşyaların zarar gördüğü yangın sonrasında, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinasyonunda yangından zarar gören konutlarda Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü ve İtfaiye görevlilerince yapısal hasar ve zarar tespit çalışmaları yapıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık