Vali Su: Her Türlü Bağımlılıkla Kararlı Bir Şekilde Mücadele Ediyoruz

Mersin Valisi Ali İhsan Su, bağımlılıkla mücadelede en önemli konunun hedef kitlenin maddelerden uzaklaştırılması olduğunu söyledi.

Vali Su: Her Türlü Bağımlılıkla Kararlı Bir Şekilde Mücadele Ediyoruz
  • 18 Temmuz 2018, Çarşamba 17:06
Mersin Valisi Ali İhsan Su, bağımlılıkla mücadelede en önemli konunun hedef kitlenin maddelerden uzaklaştırılması olduğunu söyledi.
Mersin Bağımlılık İle Mücadele Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Su başkanlığında yapıldı. Eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde bulunan Rehabilitasyon Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya, vali yardımcıları, kaymakamlar, ilgili kamu kurum ve kuruluş amirleri ile sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.
Toplantıda konuşan Vali Su, ülke genelinde olduğu gibi Mersinde de her türlü bağımlılıkla topyekün mücadele edildiğine dikkat çekerek, bağımlılıkla mücadelede en önemli konunun hedef kitlenin maddelerden uzaklaştırılması olduğunu vurguladı.
Konuşmasının devamında il genelinde daha önce yapılan çalışmaları anımsatan Vali Su, çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü kaydederek, öncelikle vatandaşların madde bağımlısı olmasını önlemeyi hedeflediklerini kaydetti.
Çalışmaların senkronize bir şekilde devam ettiği sürece Mersinde madde bağımlılığının en asgari seviyeye indirileceğini belirten Vali Su, tüm kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarına bu zamana kadar yürüttüğü başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etti ve bağımlılıkla mücadele amacıyla yürütülen çalışmaların bundan sonra da kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.
Vali Ali İhsan Sunun konuşmasının akabinde, ilgili kurum ve kuruluşların yaptığı sunumlarla devam eden toplantı, kurul karalarının alınmasının ardından sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık