Vali Su, Erdemlideki Yatırımları İnceledi

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Erdemli ilçesindeki yatırımları inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali Su, Erdemlideki Yatırımları İnceledi
  • 07 Temmuz 2018, Cumartesi 16:41
Mersin Valisi Ali İhsan Su, Erdemli ilçesindeki yatırımları inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.
Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Erdemli Kaymakamı Avni Kula ile İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ve İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Ziyaeddin Cavlakın da eşlik ettiği programda, ilk olarak Sıraç Mahallesi ‘İçme Mesire Alanı projesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Vali Su, daha sonra burada vatandaşlarla bir araya geldi.
Programına Karacaoğlan Göletinde incelemelerde bulunarak devam eden Vali Su, daha sonra bir kahvehane önünde vatandaşlarla sohbet etti. Sıraç ve Çiftepınar mahalleri arasında yapımı devam eden yoldaki eksikliklerin giderilmesi için yetkililere talimat veren Vali Su, kentte yürütülen tüm hizmet ve yatırımlarda olduğu gibi Erdemlide hizmet ve yatırımların hayata geçirilmesinde verdiği desteklerden dolayı Kalkınma Bakanı Lütfi Elvana, Mersinliler adına teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık