Vali Su Çamlıyayla İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Çamlıyayla ilçesini ziyaret ederek, ilçede yapımı devam eden yatırımlar ile bazı tarihi ve turistik alanları inceledi.

Vali Su Çamlıyayla İlçesinde İncelemelerde Bulundu
  • 28 Haziran 2018, Perşembe 16:47
Mersin Valisi Ali İhsan Su, Çamlıyayla ilçesini ziyaret ederek, ilçede yapımı devam eden yatırımlar ile bazı tarihi ve turistik alanları inceledi.
İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Ziyaeddin Cavlak, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Oğuz Bavbek ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahnenin de eşlik ettiği programda, ilk olarak Çamlıyayla Kaymakamı Uğur Ünsalı ziyaret eden Vali Su, ilçenin mevcut durumu hakkında bilgi aldıktan sonra çarşı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet ederek onların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Su, programına Kasım Ekenler Çok Programlı Lisesinde yapımı devam eden Elektrik ve Elektronik Atölyesi ile 8 Derslikli İmam Hatip Ortaokulu inşaatını gezerek devam etti. Kale önü mevkiinde yapılacak olan Kültür Han ile ilgili de bilgi alan Vali Su, akabinde Halk Eğitim Merkezi bünyesinde hizmet veren Gümüş İşleme Atölyesi ile İğne Oyası Kursunu da ziyaret ederek, kursiyerlerle yakından ilgilendi, onlardan ürünlerin tasarımı ve üretimi ile ilgili bilgi aldı.
Halk Eğitim Merkezinin ardından 2 bin metre rakımlı bir tepede bulunan orman gözetleme kulesi ve Namrun Kalesine de bir ziyaret gerçekleştiren Vali Su, İlçe Emniyet Binası ve Milli Parklar Oteli inşaatlarını da inceledikten sonra programını, Saklı Cennet olarak bilinen turistik yeri ziyaret ederek sonlandırdı.
Vali Ali İhsan Su, yaptığı açıklamada, Mersinde yürütülen tüm hizmet ve yatırımlarda olduğu gibi Çamlıyayladaki hizmet ve yatırımların hayata geçirilmesinde de verdiği desteklerden dolayı Kalkınma Bakanı Lütfi Elvana Mersinliler adına teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık