Vali Su, Bilim 2 Gemisini İnceledi

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Erdemli Deniz Bilimleri Enstitüsünü ziyaret ederek, Bilim 2 gemisini inceledi.

Vali Su, Bilim 2 Gemisini İnceledi
  • 20 Eylül 2018, Perşembe 16:57
Mersin Valisi Ali İhsan Su, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Erdemli Deniz Bilimleri Enstitüsünü ziyaret ederek, Bilim 2 gemisini inceledi.
Su, Erdemli ve Silifke ilçelerine geçerek çeşitli incelemelerde bulundu. İlk olarak Erdemli İlçesine geçen Vali Ali İhsan Su, Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı Kızkalesi Öğrenci Yurdu Müdürlüğünü ziyaret ederek, üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Kız Kalesi Öğrenci Yurdunun ardından Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Erdemli Kampüsü Deniz Bilimleri Enstitüsüne geçen Su, burada yürütülen çalışmalar ve deniz canlıları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Su, Kumkuyu Marinadaki enstitüye ait Bilim 2 araştırma gemisini gezerek, incelemelerde bulundu.
Geminin kaptan köşküne de çıkan Su, Bilim 2 gemisi içerisindeki bilimsel çalışmalar ve teknolojik donanımı ile bilim kurgu filmlerini aratmayan yapısı var. ODTÜ Deniz Bilimleri Enstitüsünün araştırmalarının neden çok güçlü bir yapıda olduğunu gemiyi gezince daha iyi anlıyor insan. Türkiye ve dünya balıkçılığına yön veren araştırmalar yapmak herkesin harcı değil dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık