Vali Şahin: “2015 Öncesi Yaşanan Bir Takım Olumsuzluklar 2015Ten Sonra İstanbulda Yaşanmadı”

İstanbul Valisi Vasip Şahin, 2015 öncesi yaşanan bir takım olumsuzluklar 2015ten sonra İstanbulda yaşanmadı dedi.

Vali Şahin: “2015 Öncesi Yaşanan Bir Takım Olumsuzluklar 2015Ten Sonra İstanbulda Yaşanmadı”
  • 26 Eylül 2018, Çarşamba 11:48
İstanbul Valisi Vasip Şahin, 2015 öncesi yaşanan bir takım olumsuzluklar 2015ten sonra İstanbulda yaşanmadı dedi.
Marmara Üniversitesi Rektörlüğünde 2018-2019 Akademik Yılı Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı düzenlendi. Marmara Üniversitesinin ev sahipliğindeki toplantıya İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, İstanbul İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuh Köroğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, devlet ve özel üniversitelerin rektörleri katıldı. Toplantıda ağırlıklı olarak üniversitelerin güvenliğiyle ilgili konular ele alındı. Toplantının ardından yeni atanan Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar, tebrikleri kabul etti.

“Bu toplantılar hem şehrimiz hem de üniversitelerimiz için çok güzel sonuçlar doğuruyor”
Toplantıların her sene yapılarak klasikleştiğini ifade eden Vali Şahin, “Bu toplantılar hem şehrimiz hem de üniversitelerimiz için çok güzel sonuçlar doğuruyor. Özellikle sene başı toplantılarında eğitim-öğretimin de başlaması dolayısıyla ağırlıklı olarak üniversitelerin güvenliğiyle ilgili konuları tahsis ediyoruz ama diğer konularımıza da görüşüyoruz. Bu toplantıda da üniversitelerimizin daha güvenli bir ortamda huzur içerisinde ve üniversiteye yakışır, yaraşır düzeyde bir eğitim imkanı öğrencilerimize sağlanması için elimizden gelen gayretleri Valilik ve bağlı birimler olarak yapmaya ve sizlerle bu konuda çok açık bir diyalog içerisinde yardımlaşmaya her zaman ki gibi hazırız” dedi.

“2015 öncesi yaşanan bir takım olumsuzluklar 2015ten sonra İstanbulda yaşanmadı”
Huzurlu bir şekilde öğretim döneminin sona ermesini temennilerini aktaran Vali Şahin, “Öğrencilerimiz üniversitede eğitim görmüş olmanın hazzını, onurunu yaşamaya devam ederler. Amacımız, gençlerimizin en iyi şekilde yetişmesi ve yetiştirilmesi. Ortamın bize görev düşen bölümler itibariyle hazır halde tutulması. En büyük fedakarlığı üniversite yönetimi ve rektörlerimiz yaşıyor. 2015 öncesi yaşanan bir takım olumsuzluklar 2015ten sonra İstanbulda yaşanmadı. Bu sizlerin gayretleri ve yakın işbirliğiyle oldu” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık