Vali Mantı, Yayladerede İncelemede Bulundu

Bingöl Valisi Ali Mantı, Yayladere ilçesini ziyaret ederek incelemede bulundu.

Vali Mantı, Yayladerede İncelemede Bulundu
  • 26 Temmuz 2018, Perşembe 15:48
Bingöl Valisi Ali Mantı, Yayladere ilçesini ziyaret ederek incelemede bulundu.
Vali Ali Mantı, beraberinde Tunceli Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Vedat Çolak, 49. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ersin Altay, Kiğı Kaymakamı Taner Bolat, İl Emniyet Müdürü Metin Akay ve İl jandarma Komutan Vekili Albay Can Altundarakla Yayladere ilçesine gitti. Kaymakam Halil İbrahim Kazar ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Mantı, beraberindekilerle ilk önce 2. Jandarma Komando Tabur Komutanlığı ardından da İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaret etti. İlçe belediyesine de giden Vali Mantı, Başkan Sabri Akyürekten çalışmaları hakkında bilgi alıp, Kaymakamlığa geçti. Kaymakam Kazardan da brifing alan Vali Mantı, İlçe Emniyet Amirliğini de gezerek, personelle sohbet etti.
İlçede bir kıraathanede yöre sakinleri ile bir araya gelen Vali Mantı konuşmasında, Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dayanışma duygularımızı ebedi kılalım. İçerideki ve dışarıdaki fitne çevrelerine karşı uyanık olalım ve asla vatanımıza, milletimize kast eden şer odaklarına prim vermeyelim dedi.
Vatandaşların talep ve sorunlarını da dinleyen Vali Mantı, daha sonra ilçeden ayrıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık