Vali Mantı, Bin Kişiye İstihdam Sağlayacak Yatırım Çalışmalarını İnceledi

Bingöl Valisi Ali Mantı, yapımı devam eden Sütaş tesislerinin inşaat alanında çeşitli incelemelerde bulundu.

Vali Mantı, Bin Kişiye İstihdam Sağlayacak Yatırım Çalışmalarını İnceledi
  • 04 Eylül 2018, Salı 17:25
Bingöl Valisi Ali Mantı, yapımı devam eden Sütaş tesislerinin inşaat alanında çeşitli incelemelerde bulundu.
Bingölde yaklaşık 733 milyon TLye mal olması beklenen ve bin 12 kişinin istihdam edileceği Sütaş Entegre Tesislerinin inşaatını inceleyen Vali Ali Mantı, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Yatırımını yakından takip ettiğini belirten Vali Mantı, inşaatın ilerlemesinde bir problem olmadığını söyledi.
Vali Mantı, “Her Bingöllü hemşehrim gibi bizler de yatırım sürecini ilgi ve heyecanla takip ediyoruz. Çalışmaların her aşamasını büyük bir dikkatle izliyor ve inceliyoruz. Hamdolsun inşaat süreci ile ilgili bir problem olmadığını ve çalışmaların bir plan dahilinde devam ettiğini gördük. İnşallah bu proje ilimizin ve bölgemizin kalkınmasında lokomotif rol oynayacaktır. Tarım, hayvancılık ve istihdam konusunda bu yatırım sayesinde önemli bir mesafe alacağımızı düşünüyorum. Proje tamamlandığında, artı dışsallık üzerinden diğer sektörlere de faydalı olacaktır” diye konuştu.
İncelemelerde Vali Mantıya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Işık, Organize Sanayi Bölge Müdürü Nurullah Çiftçi, Fırat Kalkınma Ajansı İl Koordinatörü İsa Telimen ve firma yetkilileri eşlik etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık