Vali Karaloğlunun Zafer Haftası Mesajı

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Zafer Haftası nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Vali Karaloğlunun Zafer Haftası Mesajı
  • 24 Ağustos 2018, Cuma 17:53
Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Zafer Haftası nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
Vali Münir Karaloğlu, mesajda, Anadolunun fetih kapılarını açan Malazgirt Zaferinin Türk milleti için büyük bir milat olduğunu ifade etti. 26 Ağustos 1071de, 947 yıl önce, Sultan Alparslanın liderliğinde Malazgirt Zaferiyle Anadoluda Türk milletinin kutlu yürüyüşünün başladığını belirten Karaloğlu, bu yürüyüşün bin yıldır inanç ve kararlılıkla sürdürdüğünü kaydetti. Malazgirt, Miryokefalon, İstanbulun Fethi, Çanakkale, Sakarya ve Büyük Taarruzun bu kutlu yürüyüşün temel taşları olduğunu vurgulayan Vali Karaloğlu, 15 Temmuz 2016da Türk milletinin yazdığı destanın ise bunun son halkası olduğunu söyledi.
26 Ağustosta, bir kere daha Malazgirtten yola bu düşünce ve bilinçle çıkılacağını belirten Karaloğlu, Yeniden bir dirilişin, bir şahlanışın kıvılcımını çakacağız. 1071deki şuur ve inançla, bu topraklarda yeni bin yıllara ilerlemek için kutlu yürüyüşümüzü devam ettiriyoruz. İçte ve dışta her türlü oyunu oynayarak bu kutlu yürüyüşe engel olmak istiyorlar. Tüm yüzakı zaferlerimiz gibi, 15 Temmuz Destanımız da, en zor şartlarda dahi Aziz milletimizin Anadoludan vazgeçmeyeceğini ve bu toprakları ilelebet yurt tutacağını tüm dünyaya bir kere daha göstermiştir. Tarihimizdeki tüm büyük zaferler gibi bu büyük zaferlerde de ortaya konan azim ve kararlılık, aziz milletimizin istiklali ve istikbali için mücadele ederken hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağının, bu topraklardaki kutlu yürüyüşünün devam edeceğinin ispatıdır. Sultan Alparslan ve Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, canları ve kanlarıyla vatan topraklarını bizlere emanet bırakan aziz şehitlerimizi, bu uğurda her türlü maddî ve manevî fedakârlığı göstermiş olan gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum. Kahraman ecdadımızın izinde, aynı inanç ve kararlılıkla vatanımızı, milletimizi koruyan kahraman Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensuplarının ve yüce Türk milletinin Zafer Haftasını tebrik ediyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık