Vali Güvençer İyi Partilileri Ağırladı

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz ve yeni yönetimi Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençere nezaket ziyaretinde bulundu.

Vali Güvençer İyi Partilileri Ağırladı
  • 24 Ekim 2018, Çarşamba 13:14
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz ve yeni yönetimi Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençere nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz Vali Güvençerin kendilerini kabulü nedeniyle teşekkür ederek, “Partimizde 15-20 gün önce yeniden yapılanma süreci başladı. İl, ilçe başkanlarımız tamamen istifa etti. Bunun sonucunda Manisaya ben yeni atandım. Atama sonucunda yönetim kurulumuzu oluşturduk. Milletimiz için hizmet edeceğiz. Burada devletimizin en yüksek makamını temsil eden valimize ziyaretimizi gerçekleştirmek istedik. Türkiye Cumhuriyetinin ilerlemesinde, büyümesinde sizlerin katkısı olacaktır. Bundan dolayı sizinle sürekli istişarede bulunmak istedik. Bizlere kapıyı açtınız, bu nedenle ben, yönetim kurulum ve partimiz adına sizlere çok teşekkür ederim” dedi.
Vali Güvençer de ziyaretleri nedeniyle İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz ve yeni yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık