Vali Güvençer Gölmarmaralı Muhtarlarla Buluştu

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, 2018 Yılı Muhtarlar Toplantısında Gölmarmara muhtarları ile buluştu.

Vali Güvençer Gölmarmaralı Muhtarlarla Buluştu
  • 24 Ekim 2018, Çarşamba 13:21
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, 2018 Yılı Muhtarlar Toplantısında Gölmarmara muhtarları ile buluştu.
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Gölmarmaralı muhtarlarla bir araya gelerek ilçedeki sorunları dinledi. Vali Güvençer, toplantı öncesi Gölmarmara Kaymakamı Hüseyin Karameşeyi makamında ziyaret etti. Kaymakam Karameşe İlçe hakkında Vali Güvençere brifing verdi.
Manisa Valiliği İdare ve Denetim Müdürlüğü Koordinesiyle Gölmarmara Belediyesi Çok Amaçlı Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Güvençer, “Toplantının hemen başında hem şahsım hem de bugün birlikte vilayetten gelen arkadaşlarım adına hürmetle selamlıyorum. Tam bir yıl sonra yeniden bir araya geldik. Geçen toplantıda da ifade etmiştim, bizlere lütfedilen zaman çerçevesinde dünya ile, ülke ile beraber Gölmarmaramız da gelişiyor, değişiyor, mesafe alıyor. Bunda her birimizin emekleri var, özellikle siz muhtar kardeşlerimiz mutlak surette, belki de her birimizden biraz daha fazla, özellikle mahallelerinizde değişen, olan biten konularda emekleriniz var. Öncelikle ellerinize emeklerinize sağlık, sizlere teşekkür ediyorum. Fırsat olursa önümüzde yeni bir hizmet yılı daha açılmış durumda. İnşallah geçtiğimiz yıldan bu zamana kadar almış olduğumuz mesafe gibi Allah ömür verir de yine bir araya gelebilirsek bir şeylerin değiştiğini, bu değişimde de bizlerin payı olduğunu görüp mutlu olacağız. Her birinize kolaylıklar diliyorum” dedi.
Toplantıda Gölmarmara Kaymakamı Hüseyin Karameşe Gölmarmarada yapılan 2017 yılı muhtarlar toplantısında mahalle muhtarları tarafından dile getirilen sorunlar ve istekleri ile ilgili yapılan çalışmalar ve Gölmarmara ilçesinde gerçekleştirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.
Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz de, Gölmarmarada belediyenin yapmış olduğu çalışmalar ile geçen yıl muhtarlar tarafından dile getirilen talepler hakkında yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Toplantıda Muhtarların istek ve sorularını İl ve İlçe daire müdürleri not alarak cevaplandırdı. Vali Güvençer, toplantının ardından Gölmarmaralı muhtarlar ile tek tek tokalaşarak vedalaştı. Vali Güvençer toplantının ardından Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Özü makamında ziyaret etti.
Toplantıya Vali Güvençerin yanı sıra Vali Yardımcısı Abdullah Etil, Gölmarmara Kaymakamı Hüseyin Karameşe, Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Gölmarmara MASKİ Sorumlusu Lütfi Ersöz, İl ve İlçe daire müdürleri ile Gölmarmara mahalle muhtarları katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık