Vali Gül, Şehit Ailelerini Ağırladı

Şehitler diyarı Çanakkaleden Sivasa gelen şehit aileleri, Vali Davut Gülü makamında ziyaret etti.

Vali Gül, Şehit Ailelerini Ağırladı
  • 08 Ekim 2018, Pazartesi 13:32
Şehitler diyarı Çanakkaleden Sivasa gelen şehit aileleri, Vali Davut Gülü makamında ziyaret etti.
Karsa gitmek üzere yola çıkan Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şubesi üyeleri, Sivasın tarihi ve kültürel mekanlarını da ziyaret etti. Sivas ziyaretlerinin ilk gününde Vali Gül ile bir araya gelen misafirler, Sivas hakkında sohbet ederek, Sivasta olmaktan duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Vakfın Çanakkale Şubesi Başkanı Gülşen Uz, şehit ailelerine Sivası tanıtacaklarını vurgulayarak, ev sahipliğinden dolayı Vali Güle teşekkürlerini dile getirdi.
Tarih ve kültür şehri Sivasta şehit ailelerini misafir etmekten duyduğu mutluluğu belirten Vali Davut Gül ise,Çanakkale ülkemizin en tanınan ve en çok sevilen şehirlerinden bir tanesi. Özellikle bu ülkenin tapusu olarak gördüğümüz şehit ve gazi ailelerimize çok şeyler borçluyuz. Bu ziyaretiniz bizlere gurur dolu destanı bir kez daha hatırlattı. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.
Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal da, geçmişten bugüne Sivasın tarihle iç içe olduğunu ifade ederek,Dernek olarak ilimizde şehit ve gazi ailelerimize yönelik çeşitli etkinlikler düzenliyoruz ifadelerini kullandı.
Ziyaretin sonunda Vali Gül, Çanakkaleli misafirlerine günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık