Vali Demirtaştan Tedavi Gören Uzman Çavuşa Ziyaret

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Piyade Uzman Çavuş Remzi Hatipoğlunu tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Vali Demirtaştan Tedavi Gören Uzman Çavuşa Ziyaret
  • 02 Ekim 2018, Salı 11:05
Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Piyade Uzman Çavuş Remzi Hatipoğlunu tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.
Vali Demirtaş, Iğdır 1. Mekanize Tugayında görev yaparken içinde bulunduğu aracın intikali sırasında gerçekleşen kaza sonucunda ağır yaralanan ve Erzurum Araştırma Hastanesindeki tedavisi sürerken ailesinin isteği üzerine tedavisine Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesinde devam edilen Piyade Uzman Çavuş Remzi Hatipoğlunu ziyaret etti.
Vali Mahmut Demirtaş, sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldığı Piyade Uzman Çavuş Remzi Hatipoğlunun ailesi ve yakınlarına geçmiş olsun temennisinde bulundu.
Piyade Uzman Çavuş Remzi Hatipoğlunun tedavisi için ne gerekiyorsa yapılması talimatını veren Vali Demirtaş, acil şifalar dilediği uzman çavuşun ailesi ve yakınlarının her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti ve bir ihtiyaçları olduğunda kendisine iletmelerini istedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık