Vali Ceylan Sanayi Tesislerini İnceledi

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifini ziyaret ederek, üretim yapan bazı tesisleri inceledi.

Vali Ceylan Sanayi Tesislerini İnceledi
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 17:14
Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifini ziyaret ederek, üretim yapan bazı tesisleri inceledi.
Vali Mehmet Ceylanın kooperatif bünyesindeki firmalara gerçekleştirdiği ziyaret programına, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Zeki Dobrucalı ve Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti.
Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Zeki Dobrucalı, Vali Mehmet Ceylana sanayi sitesi ile ilgili bilgiler aktararak, 1972 yılında kurulan kooperatifimizin bünyesinde yaklaşık bin 200 iş yeri bulunuyor. 10 yıl önce 100 ve 200 metrekare dükkanlarında hizmet veren sanatkarlarımız bugün, başka iş yerleri kiralayarak işletmelerini büyütme yoluna gittiler. İhracatın yanı sıra özellikle tekstil ve savunma sanayisine yönelik üretim ve yedek parça imalatı yapan işletmelerimiz kabına sığamayacak duruma geldikleri için de ileri ki dönemlerde küçük ve orta ölçekli sanayi sitesi kurmayı planlıyoruz dedi.
Vali Mehmet Ceylan ise, Türkiyenin ekonomik anlamdaki büyümesinin üretimle olacağına vurgu yaparak, Çorlu Yeni Sanayi Sitesi içerisindeki bazı firmaların savunma sanayine yönelik yedek parça ve imalat gerçekleştirdiğini gözlemledim. Yurt dışına tekstil makinesi ve yedek parçalarını üreten firmalarımız yer alıyor. Ayrıca sanayi sitemiz içerisindeki bu firmaların birbirleriyle çeşitli konularda işbirliği yapıyor olduğunu gözlemledim. Tüm üreticilerimize, ülke ekonomimize katkı sağlayan sanayicimize ve bu işletmeleri bir araya getirerek, istihdam ve ekonomimize katkı sağlayan Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifimize teşekkür ediyorum diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık