Vali Ceylan, 15 Temmuz Gecesi Tarihimizin Kırılma Noktalarından Biridir

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, 15 Temmuz gecesi tarihimizin kırılma noktalarından biridir. O gece, milletin demokrasi ve bağımsızlık arzusu ile sömürgeci küresel güçlerin göğüs göğse çarpıştığı gecedir dedi.

Vali Ceylan, 15 Temmuz Gecesi Tarihimizin Kırılma Noktalarından Biridir
  • 11 Temmuz 2018, Çarşamba 10:57
Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, 15 Temmuz gecesi tarihimizin kırılma noktalarından biridir. O gece, milletin demokrasi ve bağımsızlık arzusu ile sömürgeci küresel güçlerin göğüs göğse çarpıştığı gecedir dedi.
Vali Ceylan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yazılı mesaj yayımladı. Vali Ceylan, mesajında Aziz milletimiz, bundan tam iki yıl önce, tarih boyunca defalarca maruz kaldığı ihanetlerin en sonuncusu ve en aşağılıkça olanına tanık oldu ifadelerini kullanarak, Kendilerini askeri üniforma ile kamufle eden FETÖ/PDYye bağlı vatan hainleri aziz Türk milletinin, milli iradesine karşı bir darbe teşebbüsünde bulunuldu. Teröristler, yüce Türk milleti tarafından kendilerine emanet edilen silahları, milletin iradesini gasp etmek için kullandılar dedi.

15 Temmuz gecesi tarihimizin kırılma noktalarından biridir
Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, 15 Temmuz gecesi tarihimizin kırılma noktalarından biridir. O gece, milletin demokrasi ve bağımsızlık arzusu ile sömürgeci küresel güçlerin göğüs göğse çarpıştığı gecedir. Milletin iradesini ele geçirmeye çalışan teröristlerin, 15 Temmuz gecesi hesap edemediği bir şey vardı, o da aziz milletimizin vatan sevgisi, demokrasi ve bağımsızlık bilinciydi. Yazılı tarihimizin her sayfasında ihanete karşı savaşan ve bağımsızlık için mücadele eden milletimiz, o gece ihanetin karşısına çıkmakta bir an bile tereddüt etmemiş, tüfeğin, tankın, topun karşısında dimdik durmuş, demokrasiye sıkılan kurşunlara gövdesini siper etmiştir. O zifiri karanlık gece millet iradesiyle aydınlanmış, Türk milleti bağımsızlığını ve sonsuza dek bağımsız kalma kararlığını tüm dünyaya yüksek sesle haykırmıştır ifadelerine yer verdi.

15 Temmuzun kahramanları asla unutulmayacaktır
Ceylan, son olarak 15 Temmuz gecesi şehit ve gazi olan vatandaşları anarak şunları söyledi:
15 Temmuz gecesi milletimizin iradesine sahip çıktığı kutlu bir gecedir. Şundan eminiz ki, Türk tarihi o gece gözünü kırpmadan ölüme yürüyen 249 şehidimizi ve 2 bin 193 gazimizi nesilden nesle aktaracak, 15 Temmuzun kahramanları asla unutulmayacaktır.15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Gününün sene-i devriyesi münasebetiyle tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık