Vali Çeber, Ürdün Haşimi Krallığı Büyükelçisi Rifaieyi Kabul Etti

Vali Kemal Çeber, Ürdün Haşimi Krallığı Büyükelçisi İsmail Issa Rifaie ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Vali Çeber, Ürdün Haşimi Krallığı Büyükelçisi Rifaieyi Kabul Etti
  • 26 Ekim 2018, Cuma 23:07
Vali Kemal Çeber, Ürdün Haşimi Krallığı Büyükelçisi İsmail Issa Rifaie ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.
Karabük Üniversitesi Ürdünlü Öğrenciler Topluluğu tarafından düzenlenen “Ürdünden Türkiyeye Kardeşlik Köprüsü” etkinliğine katılmak üzere kente gelen Ürdün Haşimi Krallığı Büyükelçisi İsmail Issa Rifaie ve beraberindeki heyet, Vali Kemal Çeber ile bir araya geldi.
Vali Kemal Çeber tarafından Valilik girişinde karşılanan Büyükelçi İsmail Issa Rifaie, Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra Valilik makamına geçti.
Büyükelçi Rifaieyi Karabükte ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Vali Çeber; Ürdünün batısındaki Ölü Deniz bölgesinde etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde öğrencileri taşıyan bir gezi otobüsünün sel sularına kapılması sonucu hayatını kaybeden 18 kişiye Allahtan rahmet dileyerek, Ürdün halkına başsağlığı ve sel felaketi için geçmiş olsun dileklerini iletti.
Sohbet ve karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen görüşmenin son bölümünde Çeber, Ürdün Haşimi Krallığı Büyükelçisi Rifaie ve beraberindeki heyet ile birlikte Göç Müdürlüğünü ziyaret ederek Göç Müdürü Mehmet Akif Değirmenciden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık