Vali Büyükakın, Şehit Ünal Demirin Ailesini Ziyaret Etti

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Kurban Bayramı dolayısıyla Bozüyüklü Şehit Ünal Demirin ailesini ziyaret etti.

Vali Büyükakın, Şehit Ünal Demirin Ailesini Ziyaret Etti
  • 22 Ağustos 2018, Çarşamba 10:44
Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Kurban Bayramı dolayısıyla Bozüyüklü Şehit Ünal Demirin ailesini ziyaret etti.
Vali Tahir Büyükakın, eşi Figen Büyükakın, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, Garnizon Komutanı Bakım Yüzbaşı Murat Günhan, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner ile birlikte 31 Mayısta Kuzey Irakta terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucunda şehit olan Ünal Demirin babası Resul ve annesi Fatma Demiri ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.
Demir ailesi ve yakınlarıyla bir süre sohbet eden Vali Büyükakın, “Vatan uğruna, canlarını seve seve veren şehitlerin aileleri emanetimizdir. Bizler, şehitlerimizin emanetlerine ve gazilerimize tüm imkânları seferber ederek sahip çıkmanın çabası içinde olduk. Bize vatanımızı, bayrağımızı, istiklalimizi ve hürriyetimizi emanet eden, her anda bizi gözeten tüm şehitlerimize milletçe ödenmesi imkânsız şükran borçluyuz. Vatanı, milleti ve bayrağı için şehit olan tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle, minnetle yad ediyorum” diye konuştu.
Ziyaretin ardından bilgi veren Başkan Bakıcı ise “Şehidimiz Ünal Demirin baba ocağına ziyarette bulunarak ailesiyle bayramlaştık. Rabbim hepsinden razı olsun” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık