Vali Akın, Yurt Binalarında İncelemelerde Bulundu

Vali İbrahim Akın, KAEÜsi içerisinde yer alan yurt binalarında incelemelerde bulundu.

Vali Akın, Yurt Binalarında İncelemelerde Bulundu
  • 04 Ekim 2018, Perşembe 14:30
Vali İbrahim Akın, KAEÜsi içerisinde yer alan yurt binalarında incelemelerde bulundu.
Üniversite yerleşke alanı içerisinde yer alan 2 bin 664 kapasiteli binada incelemelerde bulunan Vali Akın, üniversite yetkililerinden bilgiler aldı.
Vali Akının üniversite ziyaretine; Rektör Yardımcısı Mustafa Kurt, Üniversite Genel Sekreteri Zeki Küçük, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Faruk Şahin eşlik etti.
Modern şekilde inşa edilen yurt binalarının kalitesi ve çok fonksiyonlu olmasının eğitim-öğretim hayatına önemli katkılarda bulunduğunu belirten Vali İbrahim Akın, kampüs içerisinde bulunan yurtların özellikle kız öğrencilerimizin konaklama sorununu çözüme kavuşturduğunu söyledi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin her geçen gün gelişmekte ve büyümekte olduğunu ifade eden Vali Akın, “Üniversitemiz, inanıyorum ki gelişen eğitim kalitesi ile ülkemizin en gözde üniversitelerinden biri olacaktır. İçerisinde barındırdığı yurt binaları da öğrencilerimizin sağlıklı bir şekilde eğitim-öğretim görmeleri için önemli mekanlardedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık