Vali Akın, Kütüphane Binasında İncelemede Bulundu

Vali İbrahim Akın, fiziki yerleşimi tamamlanan Aşıkpaşa İl Halk Kütüphanesinde incelemelerde bulundu.

Vali Akın, Kütüphane Binasında İncelemede Bulundu
  • 27 Eylül 2018, Perşembe 12:23
Vali İbrahim Akın, fiziki yerleşimi tamamlanan Aşıkpaşa İl Halk Kütüphanesinde incelemelerde bulundu.
Vali Akın, kütüphanenin bugünden itibaren üye kayıtlarına başlayacağını belirtti.
Yapımı tamamlanan ve yakın zaman sonra hizmete açılacak olan Aşıkpaşa İl Halk Kütüphanesinde incelemelerde bulunan Vali İbrahim Akın, ziyaretinde Kütüphane Müdürü Şehnaz Taştan bilgiler aldı.

Kütüphanenin yapımının birkaç eksik dışında tamamlandığını belirten Vali Akın, bugünden itibaren üye kayıtlarının başlayacağını söyledi. Aşıkpaşa İl Halk Kütüphanesinin Kırşehirde ki eğitim kalitesine önemli katkılarda bulunacağına inandıklarını ifade eden Vali Akın, “Kütüphaneler verimli şekilde kullanıldığı zaman çok fayda sağlayacak önemli mekânlardır. İlimizdeki okuma oranına katkılarda da bulunacak olan kütüphanemiz, gençlerimizin kitap okumaları, ders çalışıp sınavlara hazırlanmaları için büyük fırsat olacak. Kitap ve teknolojiyi aynı çatı altında buluşturacak olan 5 katlı kütüphanemiz, her kesimden okuyucunun ihtiyacına cevap verebilecek nitelikte” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık