Vali Akın, Kurum Ve Okul İnşaatlarında İncelemelerde Bulundu

Vali İbrahim Akın, Kırşehirde yapımı devam eden inşaat alanlarını gezerek incelemelerde bulundu.

Vali Akın, Kurum Ve Okul İnşaatlarında İncelemelerde Bulundu
  • 02 Temmuz 2018, Pazartesi 11:33
Vali İbrahim Akın, Kırşehirde yapımı devam eden inşaat alanlarını gezerek incelemelerde bulundu.
İl Emniyet Müdürlüğü inşaatını gezerek yetkililerden bilgiler alan Vali İbrahim Akın, ardından yapımı yakın zamanda tamamlanıp hizmete açılacak olan erkek yetiştirme yurdunda incelemelerde bulundu.
Sosyal Bilimler Lisesi, Cacabey ve Cumhuriyet Ortaokulları, Kırşehir Lisesi ve Bağbaşı Mevkiinde yeni yapılan anaokulu inşaatlarında incelemelerde bulunan Vali Akın, devletin vatandaş hizmetin en iyisini sunmak için yeni hizmet binalarının yapımına önem verdiğini belirtti.

Binalar tamamlandığında vatandaşlara hizmeti en iyi ve en kolay şekilde sunmayı hedeflediklerini belirten Vali İbrahim Akın, “Okul binaları tamamlandığında ilimiz eğitimine büyük katkılar sağlayacaktır. Öğrencilerimizin huzurlu bir ortamda eğitim görmeleri için okul binalarına çok önem veriyoruz. Yapımı devam eden kurum ve okul inşaatlarının yakın takipçisiyiz. Amacımız vatandaşlarımıza hizmeti en iyi şekilde vermek, öğrencilerimizi sağlıklı ve güvenli bir ortamda geleceğe hazırlamaktır” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık