Vali Akın, Kurban Bağışına Destek İstedi

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş kampanyasına destek istedi.

Vali Akın,  Kurban Bağışına Destek İstedi
  • 26 Temmuz 2018, Perşembe 10:07
Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş kampanyasına destek istedi.
Kırşehir Müftülüğüne yaptığı ziyaret sırasında kampanya ile ilgili konuşan Vali İbrahim Akın, bağışlanan kurbanların dünyanın çeşitli ülkelerindeki mazlum ve mağdur insanlara ulaştırılacağını söyledi.
Kurbanların İslami usullere göre kesilerek ülkemizdeki ihtiyaç sahiplerinin yanı sıra mülteci kamplarına, afet bölgelerine ve kıtlıkla mücadele eden ülkelerde yaşayan insanlara ulaştırılacağını belirten Vali Akın; “Bağışlanan kurbanlar yurt içinde ve dünyanın 145 farklı ülkesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaktadır. Türkiye Diyanet Vakfı olarak Diyanet İşleri Başkanlığımızın işbirliği ile başlatılan “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” isimli kampanyaya halkımızdan destek bekliyoruz. Temelinde yardımlaşma ve dayanışma olan Kurban Bayramı vesilesi ile kampanyaya destek vererek duyarsız kalmayalım. Sofrası herkes açık olan, her zaman mağdurların yardımına koşan Ahi Evranın torunları olan Kırşehirliler in bu kampanyaya destek vermelerini bekliyorum” dedi.
Yurt içinde 850 lira yurt dışında ise 625 lira olarak belirlenen Kurban Bağış Kampanyasının 20 Ağustos 2018 tarihine kadar devam edeceği ve Kurban Bağışı Kampanyasına Vali İbrahim Akının da bağışta bulunduğu öğrenildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık