Vali Akın, Kültür Ve Turizm Müdürlüğünde İncelemelerde Bulundu

Vali İbrahim Akın, Kültür ve Turizm Müdürlüğüne giderek incelemeler de bulundu.

Vali Akın,  Kültür Ve Turizm Müdürlüğünde İncelemelerde Bulundu
  • 12 Temmuz 2018, Perşembe 15:37
Vali İbrahim Akın, Kültür ve Turizm Müdürlüğüne giderek incelemeler de bulundu.
Kültür ve Turizm Müdürlüğü müdür vekili Eyüp Temurdan bilgilere alan Vali Akın, kurum birimlerini de gezerek personelden yaptığı işler ile ilgili bilgiler aldı.
Ziyarette yaptığı konuşmada Kırşehirin zengin bir kültürel mirasa sahip olduğunu ifade eden Vali İbrahim Akın, Kırşehirin zengin kültürü ve turistik değerlerinin tanıtılması gerektiğini söyledi.
Ahi Evran-ı Velinin, Cacabeyin, Aşık Paşanın ve daha nice tasavvuf ve bilim adamlarının ve Neşet Ertaşın memleketi Kırşehirdeki kültürel mirasın gelecek nesillere taşıması gerektiğini belirten Vali Akın, “Ahiler diyarı Kırşehirde turizm çalışmaları hız kazanmalıdır. Kültür ve tarih arasındaki bağı korumalı, tarihi ve kültürel mirasımıza sahip çıkmalıyız. İlimizde yürütülen kültürel ve turizm alanlarında yapılan çalışmaların da yakın takipçisi olacağız. Özellikle sahip olduğumuz termal kaynaklar sağlık turizmine kazandırılmalıdır. Bunun için hep birlikte çalışacağız. Amacımız Kırşehiri daha tanınır, daha çok turist ağırlayan bir şehir haline getirmektir” dedi.
Ziyaret, Valinin Şube Müdürlerinden çalışmaları hakkında bilgiler almasının ardından kurumda yaptığı inceleme ile sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık