Vali Akın, Afadda İncelemelerde Bulundu

Vali İbrahim Akın, Kırşehir Afet ve Acil Durum Müdürlüğünü (AFAD) ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Akın, Afadda İncelemelerde Bulundu
  • 19 Temmuz 2018, Perşembe 11:24
Vali İbrahim Akın, Kırşehir Afet ve Acil Durum Müdürlüğünü (AFAD) ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Ziyaretinde, İl AFAD Müdürü Metin Alpaslandan kurumda yürütülen çalışmalar hakkında brifing alan Vali Akın, olası bir afet anında kullanılacak ekipmanları inceledi.
Ziyareti sırasında konuşan Vali İbrahim Akın, Kırşehir AFAD Müdürlüğünün afet olaylarına anında müdahale edecek donanım ve kapasiteye sahip olduğunu söyledi.
Kırşehir AFAD ekibinin doğal afetlere disiplinli ve planlı şekilde müdahale edecek gerekli donanımı ve altyapısının yeterli nitelikte olduğunu belirten Vali Akın, “Afet olaylarında bilinçli hareket etmek, soğukkanlı olmak büyük önem taşır. Görüldüğü gibi, sahip olunan araç ve gereçlerimiz son derece kaliteliyken, personelimiz de olaylara çabucak müdahale edecek nitelikte ve eğitimli. Sivil savunmaya ilişkin hizmetlerin ilimiz genelinde etkin bir şekilde yerine getirilmesi için gerekli bütün tedbirlerin alınmasını, aynı zamanda olay sırasında ve sonrasında yapılacak çalışmaları yürüten kurum ve kuruluşların koordinasyonunun sağlanması konularında gereken bütün değerlendirmeleri yapacağız. Bu konuda daha önce yapılmış çalışmaları da gözden geçireceğiz. Kırşehir AFAD ekibinin özverili çalışmalarda bulunacağına inanıyor, afetsiz günler diliyorum” dedi.
Vali İbrahim Akının ziyareti, kurum binasında yaptığı inceleme ile sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık