Üsküdar Belediyesinden 3 Bin İhtiyaç Sahibi Aileye Kurban Eti

Üsküdar Belediyesi ve hayırseverlerin katkılarıyla ihtiyaç sahibi yaklaşık 3 bin aileye kurban eti dağıtıldı.

Üsküdar Belediyesinden 3 Bin İhtiyaç Sahibi Aileye Kurban Eti
  • 22 Ağustos 2018, Çarşamba 12:04
Üsküdar Belediyesi ve hayırseverlerin katkılarıyla ihtiyaç sahibi yaklaşık 3 bin aileye kurban eti dağıtıldı.
Üsküdar Belediyesi, Kurban Bayramında ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü. Üsküdar Belediyesi ve hayırseverlerin katkılarıyla kurban kesemeyen 3 bin ihtiyaç sahibi aileye, 15 ton kurbanlık et dağıtımı gerçekleştirildi. Üsküdar Selimiye Aşevinde hazırlanan 15 ton kurbanlık et, 5er kilogram şeklinde paketlenerek belediye ekiplerince ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine teslim edildi. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de kurban dağıtımı işlemlerini yerinde inceledi.

Asıl mesele et dağıtmak değil, değerlerimize sahip çıkmaktır
500 adet küçükbaş hayvanı kurbanlık için hazırladıklarını belirten Başkan Türkmen, “Bayramın ilk gününden itibaren kurbanları kesmeye başardık. Kurbanlarımız yaklaşık 15 ton et yapıyor. Üsküdarda yaklaşık 3 bin aileye 5 kilo şeklinde paketlenip yola çıkacak. Bizzat vatandaşın evine elden teslim edeceğiz. Vatandaşımız buralara getirmeye hiç gerek yok. Bizim selamımız ile bayramlarını tebrik ederek, bu etleri ihtiyaç sahiplerine teslim etmiş olacağız. Bu konuda özellikle şunu belirtmek isterim, kurban demek yakınlaşmak, paylaşmak burada aslında mesele et vermek değil geleneği yaşatıp değerlere sahip çıkmaktır. Sağ olsun hayırsever iş adamlarının da desteği var. Allah kabul etsin dedi.
Aşevinde kesilen etler, 5 kilogram halinde poşetlere konularak belediye ekipleri tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine teslim edildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık