Ürkmezer Muhtarlarla Biraraya Geldi

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer ilçeye bağlı mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Ürkmezer Muhtarlarla Biraraya Geldi
  • 26 Ekim 2018, Cuma 15:56
Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer ilçeye bağlı mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
Safranbolu Belediyesi Yeni İtfaiye Binası Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezerin yanı sıra ilçe Emniyet Müdürü Osman Gül, Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, ilçe Nüfus Müdürü Mesut Karagözoğlu, Kaymakamlık ve Belediye birim amirleri katıldı.
Toplantıda Safranboluda yapılan projeler, güvenlik, altyapı, sağlık, eğitim gibi kamu hizmetleri hakkında bilgi alış verişi yapılırken muhtarlarla toplantıda vatandaşa daha iyi hizmet vermenin yolları aranarak karşılıklı görüş aktarıldı.
Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, muhtarların demokrasinin en temel en merkez kurumları olduğunu ifade ederek, “Muhtarlarımız devlet ile vatandaşımız arasındaki bağdır, vatandaşlarımızla aramızdaki iletişimi sağlayan en önemli unsurların başında gelmektedirler. Muhtar arkadaşlarımız, vatandaşın içerisinde birebir onların sorunlarını dinleyen ve ilgili yerlere aktaran bir görev yürütüyorlar. Hem milleti hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten muhtarlarımızla bugün bir araya gelerek karşılıklı istişarede bulunduk. Muhtarlık kurumunun, demokrasinin ve devlet yönetiminin temel yapı taşıdır. Vatandaşlarımıza en doğru hizmeti verebilmek için belli aralıklarda toplantılara devam edeceğiz.” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık