Ünlü İş Adamlarının Katıldığı Balık Turnuvasında 118 Kiloluk Orkinos Tutuldu

Bu yıl 3.sü düzenlenen Most Bodrum Sportif Balık turnuvasın da 118 kglık Dev Orkinos balığı tutuldu. 35 büyük balık teknesinin katıldığı etkinlik de toplamda 493 kg balık tutuldu.

Ünlü İş Adamlarının Katıldığı Balık Turnuvasında 118 Kiloluk Orkinos Tutuldu
  • 13 Ağustos 2018, Pazartesi 10:52
Bu yıl 3.sü düzenlenen Most Bodrum Sportif Balık turnuvasın da 118 kglık Dev Orkinos balığı tutuldu. 35 büyük balık teknesinin katıldığı etkinlik de toplamda 493 kg balık tutuldu.
Yalıkavak Marinanın ev sahipliğinde gerçekleşen 3. Most Bodrum Sportif Balık turnuvası sona erdi. 9-12 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilen etkinlikte ünlü iş adamları kıyasıya mücadele etti. Başhakemliğini IGFA temsilcisi Dr.Serdar Günserenin yaptığı turnuvanın ev sahipliğini ise Avukat Can Özer yaptı. Üç gün süren turnuvada, geçen yıl Turgut Konukoğlunun tuttuğu 116 kglık rekor balıktan sonra bu yıl yeni bir rekor kırılarak en büyüğü 118 kg olan 8 balık ile toplamda 493 kg balık tutuldu.
Oltayla 118 kiloluk balık tuttular
Yarışmanın en büyük balığı aynı zamanda Bodrumda tutulan ve rekor kıran 118 kg ile Barbarossa teknesi Bülent Delican ve ekibi tarafından tutuldu. Turnuvada Adil Konukoğluna ait Albatros teknesi Murat İyriboz ve ekibinin tuttuğu 63 KG ve 83 kglık iki balık ile birinci, Shamu teknesiyle yarışan Sinan Kuran ve ekibi 92 kg ve 10 kglık iki balık ile ikinci oldu. Hasan Gümüşkesen ve ekibinin yarıştığı Cano 1 teknesi ise uzun bir mücadele sonrası 93 kglık balık ile üçüncü oldu.
Most Bodrum Turnuvasında yarışmacı olarak katılan Turgut Konukoğlu, Adil Konukoğlu, Sinan Kosif, Can Okan, Sinan Kuran, Anıl İlter, Sedat Akdemir, Adnan Akdemir, Berent Akdemir, Çağdaş Çağlar, Kazım Ak, Mehmet Fırat gibi ünlü isimler iki gün boyunca balık tutmak için kıyasıya mücadele etti.
Heyecan dolu geçen ve dünyada oldukça popüler olan sportif balıkçılığın Türkiyedeki en önemli organizasyonu olarak öne çıkan Most Bodrum Sportif Balık Turnuvası Yalıkavak Marina Ana sponsorluğunda gerçekleşti.
Ödül töreninin ardından etkinlikte derece alan tekneler yarışın yorgunluğu Kaan Öztürk ve Onur Metenin konseriyle attı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık