Ünal, “Cumhurbaşkanımızın Arkasından Yürümeye Devam Edeceğiz”

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, AK Partinin Kızılcahamam kampında değerlendirmelerde bulunarak “Cumhurbaşkanımızın arkasından yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Ünal, “Cumhurbaşkanımızın Arkasından Yürümeye Devam Edeceğiz”
  • 08 Ekim 2018, Pazartesi 18:14
AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, AK Partinin Kızılcahamam kampında değerlendirmelerde bulunarak “Cumhurbaşkanımızın arkasından yürümeye devam edeceğiz” dedi.
Ankaranın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen AK Parti 27. İstişare ve değerlendirme toplantısı sonrası konuşan AK Parti Karabük Milletvekili Ünal, “Bu toplantıların birliğimize, beraberliğimize katkı sağladığını, sevgimizi arttırdığını, kardeşliğimizi büyüttüğünü biliyoruz. Hepimizin ortak noktası Karabükümüze hizmet etmek. Hemşehrilerimizin yaşam kalitesini daha da arttırmak için hep birlikte şehrimiz için çalışıyoruz. Sorumluluğumuz büyük. 2019 seçimleri bizler için çok önemli. Karabük milletvekilleri olarak da sorumluluğumuzu biliyor ve bunun için daha çok çalışacağımızın farkındayız” dedi.
“Cumhurbaşkanımızın arkasından yürümeye devam edeceğiz”
Ünal, bu seçim sürecinde her zamankinden daha fazla iyimser olmaları gerektiğini ifade ederek, Birbirimizi desteklemeli ve sahip çıkmalıyız. Kendi içimizdeki bütünlüğümüzü koruduğumuz sürece her zaman daha ileri gideceğimizi biliyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik duygusuyla, ilkelerimizden taviz vermeden hizmetlerimizi sürdürecek ve cumhurbaşkanımızın arkasında yürümeye devam edeceğiz. Karabükte siyaset denildiği zaman akla başarı gelir, kardeşlik gelir, birlik ve beraberlik gelir. Karabük olarak birliği ve beraberliğimizi göz önünde tuttuğumuz sürece her seçimden Allahın izniyle zaferle çıkarız” diye konuştu.
Ünal, yeni dönemin yol haritası olacak olarak değerlendirdiği 27nci istişare toplantısının ve alınan kararların hayırlı olmasını diledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık