Uluslararası Nilüfer Şiir Festivaline “Derviş”Li Kapanış

Nilüfer Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Nilüfer Şiir Festivali, Ziya Azazinin “Derviş” adlı gösterisiyle son buldu.

Uluslararası Nilüfer Şiir Festivaline “Derviş”Li Kapanış
  • 15 Ekim 2018, Pazartesi 12:13
Nilüfer Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Nilüfer Şiir Festivali, Ziya Azazinin “Derviş” adlı gösterisiyle son buldu.
Nilüfer Belediyesinin düzenlediği 3. Uluslararası Nilüfer Şiir Festivali sona erdi. Nâzım Hikmet Kültürevinde gerçekleştirilen gösteriye sanatseverler ilgi gösterdi. 11 Ekimde başlayan ve dört gün süren 3. Uluslararası Nilüfer Şiir Festivalinin kapanışında, Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç, davetlilere teşekkür ederek, Bu festivali diğer festivallerden farklı kılan, farklı disiplinlerle de şiiri buluşturmamızdır. Şiirden yola çıkılarak çekilen film gösterileri, bestelenen şiirler ve dans gösterisi. Uluslararası Nilüfer Şiir Festivali böyle bir festival olmaya devam edecek diye konuştu.
Zorlu bir performans sergileyen Azazi ayakta alkışlandı. Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Aysel Okumuş, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına sanatçıya plaket takdim etti. Usta sanatçı Ziya Azazi de plaketi, izleyiciler arasında bulunan anne ve babasına vererek duygulu anlar yaşanmasına sebep oldu.
Festival dört gün boyunca 14 şairi halkla buluşturdu. Türkiye, Hollanda, Hindistan, Hırvatistan, Makedonya ve Ukraynadaki Nilüfer Belediyesinin kardeş kenti Mykolaivden gelen şairlerin şiirleri, şehrin farklı noktalarında yankılandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık