Uluslararası Kervansaray Buluşmalarının 10.su Gerçekleştirilecek

Battalgazi Belediyesi tarafından Uluslararası Kervansaray Buluşmaları Melitadan Battalgaziye Tarih-Arkeoloji-Kültür Sanat Günlerinin 10uncusu gerçekleştirilecek.

Uluslararası Kervansaray Buluşmalarının 10.su Gerçekleştirilecek
  • 13 Ağustos 2018, Pazartesi 16:13
Battalgazi Belediyesi tarafından Uluslararası Kervansaray Buluşmaları Melitadan Battalgaziye Tarih-Arkeoloji-Kültür Sanat Günlerinin 10uncusu gerçekleştirilecek.
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ulaslararası Kervansaray Buluşmaları kapsamında yapılacak olan kutlamalara dikkat çekerek, “Biz aynı zamanda Malatyanın kurtuluş gününü kutluyoruz” dedi. Battalgazi Belediyesi tarafından bu yıl 10uncusu gerçekleştirilecek olan Uluslararası Kervansaray Buluşmaları Melitadan Battalgaziye Tarih-Arkeoloji-Kültür Sanat Günlerinin hazırlıkları devam ediyor. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Uluslararası Kervansaray Buluşmalarının Ankaranın doğusunda gerçekleştirilen en önemli kültürel etkinliklerden biri olduğunu belirterek, “Önümüzde Kervansaray Buluşması var, Kervansaray Buluşması bizim 10. yılımız. Uluslararası nitelikte bir kültürel etkinliktir. Malatyada ilk uluslararası nitelikteki ilk ve öncülük eden belediyede, Battalgazi Belediyesidir. Kervansaray Buluşmalarına katılan yazarlar ve gazete manşetlerinde yazdığı şey, ‘Türkiyede Ankaranın doğusunda geniş kapsamlı kültür organizasyonuna tanıklık ettik ifadeleriydi. Bu yılda biz, Kervansaray Buluşmasının 10. yıl dönümünü hep birlikte değerlendireceğiz, kutlayacağız. Biz Kervansaray Buluşmalarını 17 Eylüle almışız. 17 Eylül 1101 Malatyanın bir daha düşman eline geçmeme günüdür. Onun için Kervansaray Buluşması o güne alınmıştır. Dolayısıyla biz, aynı zamanda Malatyanın kurtuluş gününü kutluyoruz. Bir daha düşman eline geçmemek üzere kurtuluş gününü kutluyoruz” diye konuştu.
Gürkan, Kervansaray Buluşmalarını her zaman olduğu gibi bu yıl da Malatya halkı ile birlikte en güzel şekilde gerçekleştireceklerini söyledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık