Uluslararası Halk Dansları Şöleni Sona Erdi

Manavgat Belediyesi tarafından Side limanında Uluslararası Halk Dansları şöleni yapıldı.

Uluslararası Halk Dansları Şöleni Sona Erdi
  • 17 Ekim 2018, Çarşamba 13:03
Manavgat Belediyesi tarafından Side limanında Uluslararası Halk Dansları şöleni yapıldı.
Etkinlik, dünyaca ünlü Side Antik Kentinde, Ankara, Ukrayna, Belarus, Güney Kore ve Hindistandan gelen 250 katılımcı ile gerçekleşti. Etkinlik süresince genç dansçılar Side limanında hem kendi ülkelerinin yerel danslarını sergiledi hem de birbirlerinin yerel danslarını öğrendi. Katılımcılar ayrıca Manavgatın tarihi ve turistik yerlerini gezme fırsatı da buldu.

Final gösterisi ile sona erdi
Şölen son günde final gösterisi ile devam etti. Final gününde ülkeler birbirinden farklı ve başarılı performanslarını sergiledi. Gösterilerin ardından ise Manavgat Belediyesi ve Halk Dansları grupları tarafından teşekkür hediyeleri takdim edildi.

Başkan Sözenden teşekkür
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Manavgatımızda kültürel ve sanatsal etkinliklerimize aralıksız devam ediyoruz. Bu kapsamda farklı kültürlerin danslarının sergilendiği ve farklı kültürlerin kaynaştığı Side limanımızda halk dansları şölenimizi gerçekleştirdik. Tüm dansçılarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık