Uigad Yöneticileri İhayı Ziyaret Etti

Uluslararası İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneğinin (UİGAD) yönetim kurulu üyeleri, İhlas Haber Ajansını ziyaret etti.

Uigad Yöneticileri İhayı Ziyaret Etti
  • 05 Eylül 2018, Çarşamba 14:20
Uluslararası İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneğinin (UİGAD) yönetim kurulu üyeleri, İhlas Haber Ajansını ziyaret etti.
İHAnın Yenibosnadaki genel merkez binasına gerçekleşen ziyarete UİGAD Genel Başkanı İzzet Aydın, Genel Başkan Vekili Yasemin Yıldırım, Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çalım, Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cesim Yener ve Teknoloji Geliştirme ve AR-GEden Sorumlu Komisyon Başkanı Rümeysa Sarıpınar katıldı. İhlas Haber Ajansı (İHA) İstanbul Bölge Müdürü Oğuzhan Güven, derneğin kuruluşu sebebiyle Genel Başkan İzzet Aydın olmak üzere kurucu üyeleri tebrik ederek, İHA olarak her zaman yanınızdayız. İnternet medyası çalışanları adına önemli bir boşluğu dolduruyorsunuz. Çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.
UİGAD Genel Başkanı Aydın da, derneğe desteklerinden dolayı Güvene teşekkür belgesi takdim etti. İzzet Aydın, dernek yönetimi olarak önemli isimlere ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti. Aydın, internet medyası çalışanlarını derneğe üye olmaya davet etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık