Tutrakan Belediye Meclis Toplantısı Çorluda Yapıldı

Çorlunun kardeş şehri Bulgaristanın Tutrakan İlçe Belediye Meclis Toplantısı, Çorluda gerçekleştirildi.

Tutrakan Belediye Meclis Toplantısı Çorluda Yapıldı
  • 19 Ekim 2018, Cuma 12:15
Çorlunun kardeş şehri Bulgaristanın Tutrakan İlçe Belediye Meclis Toplantısı, Çorluda gerçekleştirildi.
Her yıl yeni çalışma programı kapsamında meclis toplantılarını kardeş şehirlerde gerçekleştiren Bulgaristanın Silistre iline bağlı Tutrakan Belediye Meclisi, bu yılki toplantısını Çorluda yaptı. Çorlu Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantı öncesinde Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Tutrakan Belediye Başkanı Dimitır Stefanof, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile Tryavna Belediye Başkanı Doncho Zaharievi makamında konuk etti. Ardından meclis toplantılarına katılarak kendilerine çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Sarıkurt, kardeş Tutrakan Belediyesi ve Tryavna Belediyesi başkan ve meclis üyelerini Çorluda ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.
Turtakan Belediye Başkanı Dimitır Stefanof başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında kent ile ilgili kararlar oy birliği ile alındı. Çorlunun kardeş şehri Tutrakanın belediye başkanı Dimitır Stefanof, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile Tryavna Belediye Başkanı Doncho Zahariev, daha sonra Başkan Sarıkurtu makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık