Türkoğlunda Kuran Kursu Öğrencilerine Yüzme Eğitimi Verilecek

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Yaz Kuran Kurslarına giden öğrencilere yüzme eğitimi vereceklerini söyledi.

Türkoğlunda Kuran Kursu Öğrencilerine Yüzme Eğitimi Verilecek
  • 28 Temmuz 2018, Cumartesi 10:39
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Yaz Kuran Kurslarına giden öğrencilere yüzme eğitimi vereceklerini söyledi.
Başkan Okumuş, Ulu Cami, Fatih Sultan Mehmet Han Cami ve Göçmenler Caminde din eğitimi alan öğrencileri ziyaret etti. Öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtan Başkan Okumuş, gelecek neslin kendilerini iyi yetiştirmeleri gerektiğini söyledi.
Yaz Kuran Kurslarında eğitim gören çocuklara ücretsiz yüzme eğitimi de verileceğini söyleyen Belediye Başkanı Osman Okumuş, “Yazla birlikte güzel ülkemizde camilerimiz çocuklarla doldu taştı. Bugün ilçemizin tüm camilerinde Kuran eğitimi alan çocuklarımızla bir araya geldik ve onlara hediyeler takdim ettik. Ülkemiz Kuran eğitimi alanında büyük bir ivme kazandı. Bir zamanlar bu eğitimleri camilerimizde dahi alamıyorduk. Bu dönemin çocukları bu yönden çok şanslılar. Bizlerde öğrencilerimize ilk olarak hediyelerimizi verdik ve ilçemiz sınırları içerisinde bulunan yüzme havuzlarında haftanın belirli günlerinde, camilerimizdeki eğitimlerinin ardından yüzme ve çeşitli yaz spor eğitimleri hediyesinde bulunduk dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık