Türkiyenin Ünlü Şefleri Malatyada

Anadolu Halk Mutfakları Derneği Başkanı Adnan Şahin, Türkiyenin ünlü şeflerinden Cüneyt Asan ve Deniz Şahin, Malatya Valisi Ali Kabanı ziyaret etti.

Türkiyenin Ünlü Şefleri Malatyada
  • 17 Ekim 2018, Çarşamba 18:56
Anadolu Halk Mutfakları Derneği Başkanı Adnan Şahin, Türkiyenin ünlü şeflerinden Cüneyt Asan ve Deniz Şahin, Malatya Valisi Ali Kabanı ziyaret etti.
Vali Kaban, ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiyenin tanıtımı ve gastronomi alanında en değerli isimlerini kentte ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.
Türkiye Araştırma ve İş Dünyası Kuruluşları (TURBO) tarafından 5-7 Kasım tarihlerinde, TÜBİTAK, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) öncülüğünde Türkiyeyi tanıtmak amacıyla Belçikada program düzenleneceğini anlatan Vali Kaban, Etkinliğe AB Parlamento üyeleri, dışişleri mensupları, ülkemiz ve Belçika medyası da katılacak. Türkiyenin tarihi ve gastronomik değerlerinin tanıtılacağı geniş katılımlı programa Malatyamız da davet edildi dedi.
Kaban, Türkiyenin tarihi ve gastronomik değerlerinin tanıtılacağı geniş katılımlı programda, en iyi tanıtımı yapacaklarını ifade etti. Anadolu Halk Mutfakları Derneği Başkanı Adnan Şahin de Malatyanın barındırdığı tarihi ve kültürel değerlerle tanıtımda ön plana çıktığını kaydetti. Türkiyenin ünlü şeflerinden Cüneyt Asan da Türkiyenin tanıtımı için ellerinden gelen her şeyi yapaya hazır olduklarını dile getirdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık