Türkiyenin Her Yerinden Motorcular Edirnede Buluştu

Adrianapoli Motosiklet Kulübü tarafından bu yıl 5incisi gerçekleştirilen Edirne Motosiklet Festivali, binlerce motorseveri ağırlıyor.

Türkiyenin Her Yerinden Motorcular Edirnede Buluştu
  • 01 Eylül 2018, Cumartesi 15:20
Adrianapoli Motosiklet Kulübü tarafından bu yıl 5incisi gerçekleştirilen Edirne Motosiklet Festivali, binlerce motorseveri ağırlıyor.
Türkiyenin birçok ilinden ve yurt dışından binlerce motosiklet tutkununun buluştuğu 5. Edirne Motosiklet Festivali, Edirne Kent Ormanında gerçekleşiyor. Adrianopoli Motosiklet Kulübü Başkanı Mehmet Ramiz Nevrekop, şu an itibariyle bin 800, 2 bin civarında motorseverin festivale katıldığını belirterek, Türkiyenin birçok ilinden Artvin, Antalya, Alanya, Bursa gibi birçok noktadan motorseverlerimiz geldi. Yurt dışından Azerbaycandan da şu an yolda olan arkadaşlarımız var. Bu akşam ve yarın itibariyle katılım sayısının 3 binlere yaklaşacağını düşünüyoruz dedi.

Türkiyenin her yerinden binlerce motorsever burada
Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonu (MKSF) Başkanı Özgür Candar da federasyon üyesi yaklaşık 51 kulübün Edirnede festival alanında yerini aldığını dile getirerek, Edirnede ortam çok güzel. Katılımcıların hepsi festival alanından çok memnun. Edirne zaten tarihiyle hepimizin merak ettiği, gezmek için uğraştığı şehirlerden bir tanesi ifadelerini kaydetti.

Eğitim ve koruma ekipmanları çok önemli
Candar, motosiklet kullanıcılarına ve adaylarına da çağrı da bulunarak, Önce mutlaka bu işin eğitimini almaları gerekiyor. Olmazsa olmaz, mutlaka koruma ekipmanları olmadan motosikletin üstüne binmemeleri hatta mümkünse psikolojik anlamda da hazır olmaları gerekli dedi.
Edirne Kent Ormanında gerçekleştirilen festival kapsamında, motosiklet tutkunları için gerekli aksesuarların satıldığı stantlar, 2. el motosiklet sergileri ve gün boyunca çeşitli eğitim programları gerçekleştiriliyor.
Festivalin maskotu haline gelen ‘Atom isimli köpek de hem boyutu hem de sevimliliği ile festivali gezmek için gelen misafirlerin ilgi odağı oldu.
5. Edirne Motosiklet Festivalinin, 3 Eylül 2019 tarihine kadar kapılarının ziyaretçilerine açık olacağı bildirildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık