Türkiyenin En Büyük Labirent Parkuru Teneffüs Parkta

Muratpaşa Belediyesi Teneffüs Parkta Türkiyenin en büyük labirent parkuru oluşturuldu.

Türkiyenin En Büyük Labirent Parkuru Teneffüs Parkta
  • 23 Eylül 2018, Pazar 11:00
Muratpaşa Belediyesi Teneffüs Parkta Türkiyenin en büyük labirent parkuru oluşturuldu.
Yenilenen yüzüyle çocuklara yepyeni eğlenceler sunan Antalyanın tek açık hava çocuk oyun dünyası Teneffüs Parkta Türkiyenin en büyük labirent parkuru oluşturuldu. Muratpaşa Belediyesi ve şirketi Falez AŞ tarafından Kasım 2016da kapılarını açan ve yaklaşık 2 aylık bir yenilenme sürecini tamamlayan Teneffüs Parka yeni eklenen oyun grupların biri olan labirent parkuru 304 metrekare alanı kaplıyor.
Falez AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nuran Yılmaz, Teneffüs Parkın Belediye Başkanı Ümit Uysalın ortaya koyduğu ilkeler doğrultusunda, çocuklara sınırsız eğlence ve oyunla birlikte onların merak ve keşfetme duygularını derinleştiren bir özgürlük alanı olduğunu söyledi. Yenilenme çalışmalarını bu amaçlar doğrultusunda gerçekleştirildiğini aktaran Yılmaz, labirent parkurunun da bu çalışmanın önemli bir parçası olduğunu aktardı.
Parkın yenilenmesi sürecinde Akdeniz Üniversitesinden akademisyenler, çocuk gelişim uzmanları ve eğitimcilerle birlikte çalıştıklarını kaydeden Yılmaz, “Labirent parkuruyla, çocuklarımızın iletişim, problem çözme, takım çalışması, güven oluşturma, zaman yönetimi, takım stratejisi, ortak hedef oluşturma gibi yönlerini niteliklerini geliştirmeyi hedefliyoruz. Parkur, aynı zamanda formül avı gibi matematik problemlerini çözerek ilerleyebilecekleri, 4 ve 8 kişilik takımlara ayrılarak oynayabilecekleri güven oyunu gibi farklı şekillerde tamamlanmaya uygun olarak tasarlandı.”

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık