Türkiyeden 54 Ülkeye Kalıp Ve İskele Sistemi

Kalıp ve iskele sistemleri Türkiyeden 54 ülkeye ihraç ediliyor.

Türkiyeden 54 Ülkeye Kalıp Ve İskele Sistemi
  • 02 Ekim 2018, Salı 17:13
Kalıp ve iskele sistemleri Türkiyeden 54 ülkeye ihraç ediliyor.
Yurtiçinde ve yurt dışında 38 yıldır havalimanı, stadyum, rafineri, köprü, konut, gemi inşası, tersane gibi birçok projede yer alarak, kalıp ve iskele üretiminde Türkiyenin öncü şirketlerinden olan Urtim, üretimlerinin yüzde 70ini, aralarında Malezya, Kanada, Katar, Ürdün, Ekvator Ginesi, Senegal, Nijerya ve Kenya, Birleşik Arap Emirliklerinin de bulunduğu 54 ülkeye ihraç ediyor. Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Urfalılar, Geliştirdiğimiz sistemler ile inşaatlarda, tersanelerde ve endüstriyel tesislerde zaman, maliyet avantajı ve İSG kurallarına uygun güvenli çalışma sağlıyoruz dedi.
Azerbaycan pazarındaki çalışmalarını da değerlendiren Urfalılar, “Bugüne kadar Azerbaycanda büyük çaplı yaklaşık 25 proje tamamladık. Azerbaycan pazarı, sektörümüz için büyük fırsatlar taşıyor. Doğal zenginlikleri ve endüstriyel tesisleri ciddi bir fırsat oluşturuyor. Türk müteahhit firmalarımız Azerbaycanda büyük projelerde yer alıyor. Özellikle endüstriyel projelerde ciddi bir bilgi birikimi ve potansiyele sahibiz. Türkiyede ilk defa üretilen Roofset Kayar Çatı Sistemimizi Azerbaycana ihraç ederek ülkemiz adına haklı bir gurur yaşıyoruz diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık