Türkiye Ve Kktc Arasındaki İlişkiler Değerlendirildi

Vali Mahmut Demirtaş, KKTC Başbakanı Tufan Erhürman ve oda başkanları ile bir araya geldi.

Türkiye Ve Kktc Arasındaki İlişkiler Değerlendirildi
  • 20 Ekim 2018, Cumartesi 13:31
Vali Mahmut Demirtaş, KKTC Başbakanı Tufan Erhürman ve oda başkanları ile bir araya geldi.
Vali Mahmut Demirtaş, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Mersine gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Tufan Erhürman ile bir araya geldi.
Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bilgiç, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcünün de katıldığı programda iki ülke arasındaki ekonomik ilişkiler ve kentteki özel yatırımlar değerlendirildi.
Vali Demirtaş ve beraberindekiler yapılan sohbetlerin ve değerlendirmelerin ardından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Tufan Erhürmanı Adana Havaalanından uğurladı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık