Türkiye Kamu-Sen, Ahlatta Yeni Hizmet Binası Açtı

Türkiye Kamu-Sen, Bitlisin Ahlat ilçesindeki yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi.

Türkiye Kamu-Sen, Ahlatta Yeni Hizmet Binası Açtı
  • 07 Ekim 2018, Pazar 15:41
Türkiye Kamu-Sen, Bitlisin Ahlat ilçesindeki yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi.
Türkiye Kamu-Sen Bitlis İl Temsilciliğinin yeni hizmet binasının açılışına Türkiye Kamu-Sen Genel Sekreteri Talip Geylani, Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Şahin Doğan, Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Dolgun, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde görev yapan şube başkanları ile çok sayıda sendika üyesi katıldı.
Açılış öncesinde kısa bir konuşma yapan Türk Sağlık-Sen Bitlis Şube Başkanı Yücel Koçak, yeni hizmet binalarının hayırlı olmasını dileyerek, açılışa katılan herkese teşekkür etti.
Kuran-ı Kerim tilaveti ve okunan dualar ile birlikte Türkiye Kamu-Sen Bitlis Şubesinin yeni hizmet binasının açılışı yapıldı. Açılışın ardından yeni hizmet binasını gezen Türkiye Kamu-Sen Genel Sekreteri Talip Geylani, hayırlı olsun temennilerinde bulundu.
Yeni hizmet binasında sendika üyeleriyle bir süre sohbet eden Genel Sekreter Geylaniye, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Sağlık-Sen Bitlis İl Başkanı Yüksel Koçak ile Türk Eğitim-Sen Bitlis Şube Başkanı Ünal Gürbüz tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.
Açılış programının ardından Türkiye Kamu-Sen Genel Sekreteri Talip Geylani ilçeden ayrıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık