Türk Yıldızlarından Rizede Nefes Kesen Gösteri

Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları, Rizede nefes kesen bir gösteri yaptı.

Türk Yıldızlarından Rizede Nefes Kesen Gösteri
  • 29 Eylül 2018, Cumartesi 18:22
Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları, Rizede nefes kesen bir gösteri yaptı.
Türk Hava Kurumunun akrobasi timi Türk Yıldızları, Rize semalarında gösteri gerçekleştirdi. Gösteriyi izleyebilmek için binlerce vatandaş sahile akın etti. Dünyanın her yerinde gerçekleştirdikleri gösterilerle büyük beğeni kazanan Türk Yıldızlarının gösterisi öncesinde yerini alan vatandaşlar, gösteriyi telefonlarıyla kaydedebilmek için birbirleriyle yarıştı.
Çocukluğundan beri hayali olan Türk Yıldızlarını ilk kez izlediğini belirten Cennet Kerek, Türkiyenin böyle bir time sahip olmasından ötürü çok mutlu ve gururlu olduğunu dile getirdi. Kerek, “Türk Yıldızlarını izlemek çocukluktan beri hayalimdi. Hiçbir şekilde denk gelmemiştim ve ilk kez burada izliyorum. İlk gördüğümde duygusallıktan ağladım. Gerçekten gösteri çok güzeldi. Tekrar gelmelerini gerçekten çok istiyoruz. Gerçekten böyle bir timimiz olduğu için çok onur ve gurur duyuyorum” dedi.

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık